July 31, 2011

Best song this month

Salam reader,lama xusha2 lagu..so hari ni terusha lagu ni..xthu la ni lagu baru or lama,tp seyes lirik dye sangat menarik,dan buat sya jatuh cinta.dan automatik sya ingt pda en buah hati,""Mcm biasa,tlng nyanyikan lagu ni ditelinga saya.ahak.meaning lagu ni best,dan sangat menyentuh hati..harap hatimu muhammad fikri bin jamari ikhlas menerima diri insan bernama syaqira liyana binti ahmad ghazali ini..jom hayati..:)

-Ungu Ku Pinang Kau Dengan Bismillah (feat. Rossa)-

Tuhan memberikanku cinta
untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
hanya untuk berkasih berbagi denganmu

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

hampa terasa bila ku tanpamu
hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
hanya dirimu satu yang aku inginkan
ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

atas restu Allah ku ingin milikimu
ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
restu Allah ku mencintai dirimu
ku pinang kau dengan Bismillah

July 30, 2011

PISA diserang dan diterjah


Simple n Smile from me..


Yehhaa,lama gilak x update sama ini bloogy.sangat bz sem ni,asyik nangis2 n ngadu kt en buah hati tertekan blja..sian dye,lps tu xmemasal dgn dia2 kena mara dgn sya..aii nsb bdn awak la en buah hati dapat saya ni,n bertuahnya sy kerana punya lelaki yg penyabar seperti awak..bertuah memiliki kamu,cz selalu memahami n mengalah..sya sangat menghargai kedatangn kmu dlm hdp sya..



pakaian seragam untuk serang PISA,P.P


Orait,berbalik kepada tajuk entry..memandang 3 roomate sya pulang ke halaman masing2 *kampung,tinggalla kami bertiga dipulau pinang,so dengan semangat BERKOBAR2 melepaskn 3 roomate tu pulang ke halmn,sya ngn rara ambil peluang Date bersama haha..yg g 1 roomate x blik halaman tu,terlbh rajin,fokus pada asg yg S.E.D.I.K.I.T *kata lawan sedikit apa ye kekawan?yup sangat sedikit.kami serang sama itu PISA..buat apa?PC EXPO bermula,masa untuk perabih duit kat situ la..yess PERABIH DUIT..


Planning external HD,p duit gatal p beli MP3

Tu la barang yg dibelinya.plan nak beli external HD,tapi terbeli MP3 PLAYER..Dah la oren kaler,lgi la xblh tahan sama ini mata..pe lagi,perabih duit kt MP3 tu la.xmembazir ok,cz ada gak benda blh cocok telinga waktu dlm bus,if blik negeri sembilan yg memakan masa 6JAM perjalanan tu.untuk external hd+pochbeg tu,SAYA SANGAT SUKA..cz dah lama ngidam,dri kt n.9 lgi,tp tangguh2 nk beli,so baru dpt hari ni.my mom say "along bukan membazir pun kan,kalau xde duit ckp.P/S:baru 3 minggu duk p.p,RM1+++ dh hbs.nsb balance ada g 3+++,kalau ayh tahu,maw kena pancung.sya pun terasa sem ni duit mengalir mcm air


Dlm fikiranku,rindukan umi,ayah dan keluarga tercinta



selesai membeli belah,masa untuk shooting..snap2 photo untuk dijadikan kenangan abadi..yup,kami memang suka penuhkan memory hp dgn posing di merata2 tempat.usha jom gmbr diatas,sebelum sya tamatkan entry ini..seyes sya rindu negeri sembilan,n family saya..tp sya nak sahut cabaran seseorang,pulang ke n.9,masa cuti mid sem merangkap cuti raya.ada g sebulan sebelum pulang n.9..Ya Allah,kuatkan la hati ini,menerima segala dugaan di pulau pinang ni.permudahkan la urusan hambamu disini juga..umi,along rindduuu ngn masakan umi,dan umi jugaaa..syafik a.k.a fixie sya rindu nak belai n date ngn kamu juga..Jalani hdpmu syaqira liyana binti ahmad ghazali di pulau pinag ini dengan bahagia dan gembira ok..semua mendoakan mu..k.la tamatkan penulisan n luahan ku disini..

July 26, 2011

kem rovers challenge 2001


Sya berbaju oren & berTIE dileher,sblh gmbr tie yg dipakai oleh sya

lama tingglkn blog kerana menyahut cabaran menyertai kem rovers challenge 2001,di pulau aman..Poli seberang prai yg anjurkan,so sbgai menyahut saranan poli menyertai aktiviti,sya pun join sekali..sya wakil dari POLITEKNIK BALIK PULAU,PULAU PINANG..seramai 30wakil pelajar menyahut pnggilan ini..*ayat nk hebat. 22-25/julai/2011 aktivit berlangsung.sangat seronok ngn aktiviti yang dianjurkan.benda yg sya xprnh buat pun sya lakukan juga..


bdk2 umah yg ceria

Kami budak 1 rumah pergi kem tu..fuyyooo sangat hebat an?sangat seronok..kami dah plan,if sorang tak pergi,rasa mcm xmeriah n gempak..friendship forever la katakn.wallaa.tu yg semua pergi..gambar kt atas tu la budak umh sya..opss lupa,sya nak senaraikan aktiviti kem tu blh?kalau nak certa 1 1 aktvti tu mmg xhbs la jawabnya,cz sangat seronok,so sya just senaraikn je la k aktvti tu.ohoo usha jom:

Water station: Jala ikan,Tangkul ketam,Tong sampan

Island station : Ceduk air laut,Proses siput kapih,Paint ball laut

Fly station : Repelling(turun tembok),Flying fox cancel tkr kpda aktvti berkumpulan,atas sbb2 tertentu.

Rambo station : Pioneering (buat menara gune buluh)

Sea station: Sea crossing,berakit di laut

Survival station : Backwood cooking (wat roti lilit,msk tlr & msk nasi dlm buluh)

Track station : Jungle tracking..sya suka part ni bst..:)

Fox hunting : Fox hunting gune antena..menguji ksbrn aww

aktiviti masa lapang :Radio Amatur & Cop pershbtn

Bnyk gila aktiviti an?yup sngt banyk.dan sya sangat suka,tak lupa gak,bnyk juga kenangan tercipta.dh la kulit CERAH,ble men ngn air laut lagi la BERTAMBAH CERAH.TAPI sya xkisah pun semua tu,aktiviti mcm ni bkn slalu ada,kulit tlk tepi jb,paling penting keseronokn dpt dirasa..2 pda sya la,bkn sya nak kata,sya ni perempuan,xsuka berkulit cntik n xjaga..cume,kadang2 kalau duk fks kulit je,smpai byk gila aktvti sernk cancel,rugi gak.pk2 la sendri k.


Baju besar,jatuh bahu baju tu..PERHATIKAN!

Opss blm hbs lgi nk mengarang,korang cube tgk gambar diatas,baju besar woo..ketua kontinjen p ambik saiz L untuk perempuan,alasan dye ambik saiz besar untuk perempuan L dan lelaki saiz M Sangat terbaik..cube tgk bahu baju tu,jatuh ble sya pkai,pic cover kebesaran baju tu.ish3.sya nak cte aktivit yg sya paling suka buat kt sana..kt sne sya paling suka aktiviti Repelling(turun tembok)sya suka aktvti ni,dn dlm group sya pling kecik,*bdk laki gelarkn jd jurulth masa repeling tu buli sya,dye ckp ngn sya "ehh berani plak dye niwktu nk lpskn sya trn tmbk,lg pun sya knl jurulth tu,cz x2 g p.aman ni.Ada patut,mrka wt sya menari kt tembok batu tu.wat poco2..wahh sangat hebatkan?siku luka sikit,terkesel,but sokey,sya xksh..n mereka gantung sya sekejb,xbg sya trn kebawah.ish3..ada vdeo rkmanya,ada masa sya mskkan k..tq to shahas,cz rakam detik2 tarindah atas tembok tu..:P


Kejayaan menurun bukit dgn selamat,gmbr sbgai kngn

Untuk aktivti ke2 yg sya suka plak adalah jungle tracking..MAJOR ramai xsuke jngle tracking cz pnt n redah htn,tp tdk pada sya.seyes sya suka sangat.cz masa ni la duk men merangkak,menyulur,berlari,mengelungsur,n segala2 posing maut blh wat la.haha.sonok beb,n sya hampr jth curam la gak,tp sya ingt kata jurulth ni,if rasa mcm nk jatuh,brtkn badan pada arah berlawanan,so alhmdulillh sya selamat kembali ke pulau pinang n trn bukit dgn cayanya.kt jngle tracking ni juga,smgt kerja sama n tlng menolong berlaku,sya sonok ble tlng 1 grl ni nek bukit tu..tarik tangan ku ini hee,byk kenangan di sana..bestt..


Perak-N.9 bukn pnghlng pershbtn


Kalau blh sya nk je crte mcm2 g kt kem tu,cz sonok sangat..xkisahla if my lil sis say "kulit akak sunburn dah" yg penting,keseronokan sya dapat.yahuu.tak lupa gak kt my friend shawal yg 4 thn xjumpe tu,cz blnja burger,n wat sya jd model tak berbayar,segan kena shoot depan2 mata plak tu cmera..opss lupa,thnk gak kt awak juga cz slalu pegang hp sya untuk chager,tiada anda,tak bernyawalah hp tu,poyo punya statemnt n thnk jga cz tlng pegang beg sya wktu sya ada aktvti....kngn2 kat sne,biar sya simpan sorang,n if ada rezeki,sya nak g pulau aman tu lagi sebabnya GELANG TANGAN sya hilang dalam laut waktu buat sea crossing!!hope 1 day jumpe semula gelang tu di Pulau aman..Kot la nk jmpe kan?

July 22, 2011

Gegar sama itu kejutan

Salam reader..wahh sya sangat tak sabar nak share story benda ni,cz ari ni hari yang dinanti2kan oleh sya kut..sebab pe?sya kena g kem kat pulau aman,4 hari 3 malam..nape sya HAPPY?..ish3,msti la sya happy,cz sya antara yang terplih g kem tu aw..huhu..ada g 1 sebab plak npe sya HAPPY..cz sya wat kejutan pada sahabat setia,rapat,mesra sya iaitu,shawal rizal..awak,1218 still dalam ingatan..

Sya wat kejutan apa? orait,bgni crtenya *gebangnya ayat ko sya hm btw,dye bdk phtgfer poli seberang prai,n terpilih g kem p.aman..so dye ni slalu la tnya kt sya "sya g kem tak","jumpa kt sane ye" lbh kurang gi ni la aytnya.sya plak mula2 kate g,jumaat ari ni masa nak bertolk,sya bthu kt dye,sya tarik diri last2 minit,sebaliknya sya dalm bas nk g kem ni..terbaikk kn pembhgn sy?yupp..sampai di p.aman nanti,gi mna la responnya..bdk umh yg suh wat cm ni,ble pk blik,wowww hot n sonok gak..:)nk gak thu respon dye nanti g mna kt kem tu..hee..kejutan untuk awak la kawan ops3,asyik cte pasal dye,gambar tak de plak an?orait,ni gambar sahabat sya tu..opss jgn tergoda k..sbb sya masa f5 dulu pun,pernh tergoda ngn dye woo..pengakuan jujur ko wat sya!!..masa f5,cte lama k..skunk ni?sendiri maw ingt la k..orait jom tgk..


Yup,dye sangat manis.tak dinafikan.tp dye tak hensem!!


lntak la,if dye baca blog sya,mmg dye xhensem..hee..ok,sya nk gak kongsi crte cm mna knl dye ni..btw kami dah 4 TAHUN XJUMPE..caya x?serius 4 thun tak jumpe.jmpe dye ni,masa sya g skola dye kt perak,cz skolh dye jhn koperasi,skolh sya naib jhn,jd sya kena lawat skola dye.masa tu la knl dye..dye 1-1nya sahabat yg stay lama ngn sya kt skola tu..masa sya f5,sekali tu perjumpaan,lps tu xde jumpe lagi.if ada rezeki jumpe la dye ari ni di kem tersebut.. kalau korang,msti excted an,jmpe orang yg dah lama xbersua mukajgn tipu la xexcted..

1218 plak..dye yg bg no ni..gbgn tarikh lhr dye n sya..dye 12/04, sya 18/10..email dye pun ada 1218 aw..selama 4 thn mmbr ngn dye,mcm2 hal berlaku,gdh besar n pts shbt pun pernh,tp tali ukhuwah pershbtn kuat,smpai sekrng bersahabat baik..dye ni yg trgn nak jumpe sya.dye ckp dah lama xjumpe..blh bygkn tak,poli dekat je..dye seberang prai,sya msk pulau,TAPI nak jumpe,punya la susah mcm n.9-perak..y perak? dye asal perak..

Berbalik pada kem,kul 3.30 bus sya bertolak g pulau aman..hope semuanya baik2 sahaja..sya pun dah kol my mom,family merindui diri ini..hee..tp sya dah ckp dlm hati,nk stay p.pinang lama2 dulu,baru blik n.9,masa ni baru la rindu gilakk muncul dalam diri sya,n famly sya..nk start ngidam makanan pelik2 time2 ni pun boleh,kompem akan dapat an? kalau dah rindu,apa pun blh jd..haha,statement sya hot x?well..ok,so kesimpulannya,SEMANGAT MENUJU KE PULAU AMAN..yeahhhaaa sya tunggu respon dari anda la sahabat..:)

July 21, 2011

Kanak-kanak tersesat minta dicari !!

Salam,rindu gilak nak update blog..malm ni xblh tdo,so now to Qadak cerita sebelumnya..Patutnya sya kena studi subjek Human Computer Interaction,cz ada QUIZ sox,tp memandang sya memang Bijak,Cerdik,dan Hebat,sya lengah2 kan pembacaan sya..he*PEMBOHONGAN semata2,pemalaih nk study...sya nak story tentang perkara yang sya TERkezuuttt comel..opss comel pun ada terkejut.orait,jom serang sat..


Teringin nak jadi kanak2 semula tp dalam pada masa yang sama xsabar nak membesar,cz nak kawen,n wat master plak..ngee



Btw sya tak sangka boleh jumpa seseorang..siapa?kawan kepada en buah hati..perhh kecik gak dunia ni,kecik gak pulau pinang ni..seyes mcm xpercaya,sbbnya mata sya blh bertentang mata dgn dye,mata sya pun xberkelip walaupun sesaat,cz nak perhatikan diri dye..dye?Insan bernama wanita ok !!,yup msh lagi rasa mcm dibuai mimpi cz TERnampak dye depan mata.mana taknya,borak,n fb dye pun xde aw,tp gmbr dye tu pernh la tgk..aiyoo..sya ni plak mmg mudah cam orang,so sah2 la sya tahu dye tu siapa,walaupun TAK PERNAH TEGUR,JUMPE DIFB tp hnya berbekalkn gmbr2 dye ngn kekawan kelas dye..*ayat "berbekalkan" tu cm skema je..haha.Tak tahu plak,dye pun bthu kt en buah hati,ternampak sya..perhh dye pun cam muka ni wooo..Nsb en buah hati xde skit srgn jantung,kalau tak msti tergamam,cz sya n dye blh bertentang mata..

Orait,stop stry tentang perjumpaan yang tak dijangka tu,ble cte ngn kekawan..aiiii seyes rasa mcm nk gelak,ble jd cm ni.nsb dye kt atas motor,kalau kt bj komplek terjumpa n dye tgr,agaknya maw pengsan jab.*poyo la ko sya..opss termsk plak crte td..sya update blog ni,sperti yg sya bthu awal2 td sbb Malam ni tak boleh tido, ,semenjak duk minum milo,nk tido sangat susah..En buah hati jangan cakp la,dah dibuai mimpi dah 2 jam yg lalu,so tinggal bersama roomate yg rajin study subjek Human Computer Interaction..jgn ikut sikap R A J I N sya ni k..Kontra dan lawan dari ayt rajin tu k..huhhh

Seyes xde topik nak diceritakan,but tangan still nak menaip juga kt blog n entry ni..sya suka,cz bila sya T E K A N A N, nak melalut tu banyak..pert ni plak seperti biasa,muzik justin bieber dah berlaku n start minta diisi ngn minyak RON 97 dalam tangki perut sya..TAPI perut mudah nek,ketinggian sya ssh betul nak menaik,hee..someone ckp ngn sya : sya kekurangan susu,pttnya sblm umur 18 thn,kena byk minum susu,baru tinggi..wahhh sangat tak dpt terima hakikat,but sokey..rendah2 pun cml pe..werrkk :P perasan..erm ok la,xde benda nk taip g..

July 18, 2011

Rindu setengah hari..

Sya rinduuu..rinduuu nak balik somban,p ride n wat sportchck taman ngn madu en buah hati syafik a.k.a fixie & my dad..Rasa rindu ini datang,ble smlm en buah hati p cte bskl ksygn dye yg bernama syafiq di peluk dan dibelai oleh adiknya..en buah hati nmpk gaya Kuar tayar baru la abg kite ni...opss chill la k,tayar je gelong,kalau sya ada kompem sya tolng adq kamu,p ketuk2 tayar,baru la jd kak ipar yg mesra ngn adq2mu..kan syg?haha


Old color..KURENG ngn pink kaler.:)


Ada gak tnya sya,nape letak nama fixie sya syafik,btw soalan terbaik.:)Dgn hati berbunga2 jawapn sya : SYA adalah nama panggilan saya..FIK plak nama panggilan en buah hati..jadi gabungan nama kami "SYAFIK"..nama fixie en buah hati plak "SYAFIQ"..kenapa Q bukan K? sbbnya nama sya,adalah syaQira,jd Q tu menandakan tettss..sya plak ambil huruf K sbb menandakan tettss..bgtu la crtenya..woww sumpah bhgia gila..tp agak xpuas hati,cz fixie baru dye merah,kalau dulu fixie dye warna putih.kalau dulu bskl sya warna merah,skunk berlawan..sya putih,dye merah..dulu sya merah dye putih.but sokey..hati tetap bersatu..jeng2,usha2 white kaler sayang saya en syafik ..hee


Syafik sayang sya..syafiQ ♥ syafiK



Mesti ada yang tanya kan,npe sya duk gatal2 update blog..jwpn sya LANTAK LA....sbnrnya Sya rindu negeri wooo..rindu ayah umi,rindu syafik,rindu adik2 gak..but sokey..nk tahan rindu ni lama2,nanti blik somban,kompem ramai yg rindu sya plak..haha..To my lil bro : beb,along blik semban,ride jom..btw sumpah ak xpuas hati ko p tkr kaler fixie ko wrna fevret along OREN..perhh..ak nk angkut fixie oren r nanti kt kedai apek..hee..Ayah,En buah hati nak halang,if along dah beli kompem lama2 dyeorang redhakan juga..*cara halus kut,BUT along still setia ngn syafik n en buah hati gak ok.he.gua cau lu..

July 16, 2011

2 shopping komplek di BOM

As Salam pengunjung blog sya..rasa tangan ni gatal duk nk update blog,wlpn skunk ni,menaip dalam kegelapan.Kegelapan.. opss abaikn je la k.tp semangat berkobar2 yang tertanam dalam hati untuk date wth my lovely blog,ttp ada.orait today sya nk share & stry about Aktiviti mingguan yg sya dan roomate jalani..jalani ke?lntaklah..


baby cem sya,luv it..tq berjasa dgn sya,dan simpn segala memori terindah dlm baby cem ni.muah


Sabtu ni 2 tmpt kami bom kan..first p tesco..semata2 nak cari baju kurung kt first lady,but memandangkan duit BIASIS JPA lembab gila masuk,keinginan memiliki baju baru terpksa di tundakan..En buah hati say :Jgn boros ye!, so sbgai Calon isteri yg solehah ops TERover plak,sya pun xnk bors.bkn sbb ikut kate dye erk,tp ingt penat lelah parent..p tesco melantak kt foodcourt dye..sangat terrbaiikk gua cakap sama lu org Chiken chop black paper perrh maveles..xrugi duit kuar..but tesco p.pinang k.hee.k.la nk maskkn pic lagi la..werkk:P


cincin sbgai tanda diri ini tlh dmiliki oleh muhammad fikri bin jamari


En buah hati say untuk pic ni:sayang comel *opss perlu ke ko tulis mcm tu sya?,lntak la,jnji sya bhgia..:P, tempat ke2 kena bom ngn K.A.M.I plak adalah Queensbay..yep QB bhsa singkatannya.jusco plak wat sale,masa ni dah xpk pe,kuar gak duit mcm air..beli seluar+baju.perfect bai..gambar kenangan sebagai bukti kami hangout bersama..


Say mmm,yeahh bebeh anda semua hot..


Mcm2 aktiviti yang dilakukan ble bersama roomate2 tercinta..seyes bhgia bai..bhgia ngn keluarga,bhgia ngn En buah hati fikri,bahagia ngn kawan2 a.k.a roomate.manusia yg berhasad dengki tu,bawak2 la bertaubat n berubah.doakan kbhgiaan orang lain k..ahaa nk gak lari dari topik hangout,sya nk luah perasaan plak..btw sya cinta kamu muhammad fikri bin jamari,cz perthnkn hbgn ni,n sgt respect dgn kematangan kte,cz berbincang dan sling percaya antara 1 sama lain..

To no sesat yg msj sya tuu,terima kasih perburukkan nama fikri..perkatakan tentang diri fikri,dan goyahkan rasa dalam hati kami.btw anda tak mampu..anda tak mampu mengubah persepsi saya terhadap diri muhammad fikri bin jamari..Terbaik mngku kawan fikri,tp perburukkan diri dia,sya sangat hargai.anda pengejut..seyes anda pengejut..FUCKING U DAMM SHITT..HATE U LIAR.."Muaxx" la sangat,niat ko baru nk kawan ngn sya,xpyh de nk muahh2 ngn sya..GELI BAI,fikri pun xde nk mengedik mcm ko aw ngn ak..huisshh..if dye mengedik pun,ngn sya..yg ko ni,sape je?cehh..dugaan bermacam2,baru 2 thn bersama ngn fikri,dgaan datang bertubi2.Respect kt en buah hati,sbb still always beside me,percayakan diri ni,sperti pasangan lain juga,kami berpegang Kpada "walau apa pun yg berlaku bawak berbincang dahulu".orait,tu je nk luahkan,kalau blh nk gak luah pnjg2,but better tamatkn..sat g korang plak yg tambh dosa.haha

p/s:Rara,gambar hang xde kat sya la,nk upload pun xblh..nanti dah orangetooth,sya upload k..:)tqvm

Sukan Tahunan Roomate B-22-22


Wooowww !!berita tergempar,berita tergempar..syaqira liyana binti ahmad ghazali p joging woooo..Pagi bgn awal,cik rara konon2 a.k.a dan2 nk kejut sya,letop2 sya dah lama bgn..cik rara terkjt x?dengan semangat yang berkobar2,diriku menyarung kasut sukan yg baru..Bau kedai lagi woo P.O.Y.O..ni harr gambar smgt kesukanan yg ada pada diriku ok..:P *muntah ak baca ayt ko sya chot..haha

No make up in my face..real me..


Muka xsedia,opss tgk mulut..fuyyoo seksi woo..korang blh wat?*overnya ko sya.haha.orait,smpai2 kt padang wat senaman ringan2 la dulu..KO gila nk trs balun lari pecut tnpa wat senaman ringn,maw trcbt kaki gua woo....untuk senaman ringan leader adalah kami bertiga..hee,opss lupa plak,kami jog bertiga je..yg lgi 3 roomate,ada hal yg tak pat dielakkn untuk join sekali,so kami bertiga je la..:)g pun,sejujurnya2nya sya rindu SYAFIK,a.k.a FIXIE sya..xpt bersenam ngn fixie,jog pun blh la.jnji lemak2 badan turn walaupun 0.01kg.Woi trn gak aw,dr xtrn.


Ewah2,tarian negeri sembilan ke senaman ringn ni..



Yang ni namanya senaman M.U.L.U.T ok.:)


Ehh lupa plak nk bthu nama aweq2 comel yg join sya jog..cik wawa,dan cik rara sama2 berjog ngn cik sya chot..cik ke?bkn semua dah ada partner ke?Soalan ni korang pk sndri :P,lps dah jog dengan mereka semua,kompem masa untuk tmbh lemak dengn membeli nasi LEMAK opss TER cap locks lemak tu plak.haha..kami sangat bahgia ok..:)nk tgk kami bhgia..?*En buah hati,lintas jalan nanti,lps kawen,nk slalu mcm ni ye..slalu pgng tgn sy taw..LEPAS KAWEN..

Gengamlah erat tanganku,jgn biarkan diriku jatuh sendirian


Ayt nak jiwang,tp ia btl2 ikhlas dari hati sya..pimpinlah sya menuju kejyaan didunia dan diakhirat..ok,terima kasih semua,terima kasih kawan2..korang selalu wat sya senyum sendiri,muhasabah diri..tak lupa gak kt cintaku smpai mati my lovely famly yg ssh payah hntr sya blja jauh2 ke utara,kt en buah hati yg menjd pembkr smgt sya..terima kasih semuala..Hanya Allah yg mampu membls jasa baik kalian semua..Sya berjaya nanti,sya akan ingt korang semua..Ingt ok..k.la jmpe lagi di next post..

July 13, 2011

Kau addooo??

Lai lai,mai mai mai,sya nk gosip grl ngn u all..wahh time table untuk hari rabu la saat yg paling sya suka,cz 1 kelas je,n habs awal..sangat terbaik,disbbkan frst week kelas,xde asg+keje berat,so sya wth budak rumah ambik kptsn hangout ke Queensbay mall. sangat indah dan gembira sekali wwooo..*korang,sox lusa ble hng out g,ingtkn sya bawak baby handycem samsung sya k..lupa r.

Ok,Sampai di tempat yang dituju,plan utama adalah makan!! penting woo,:)makan dimana?* cik2 roomate,tolong jawab soalan saya.. "makan di mulut".fed up je kn kalau sya jwb soalan korang an?haha..ok3,sory,grw n manja2 je..makan kt MCD je..*trex,sonok sharing is caring ngn kamu la derr..n ada benda yg blm sy selesaikan ngn kamu..Rahsia kite2 je aw..kuew tiaw +mcd=*** haha..


Kenangan di MCD terpahat dihatiku


orait selesai makan2,apa lagi,disebabkn kami ni xde gambar budak 1 rumah,so kami snap la..btw ada 2 penambhn roomate sangat sweet kami semua..comel2..Kalau hangpa semua duk nk sorang aweq,bak habaq mai kt cheq opss ayt spe tah ni..sekali tgk gambar kt bawah ni dh mcm pencarian dewi remaja..pemenangnya milik semua org,cz semuanya lelawa baaaaaiiiiiii sape cembru say perasan !! senyp2 sdh ek,blog sya,so kesimpulannya nk merepk n ckp pe lantak sya la..ada gua endah?ayt gua pakai rempit bai..haha


Pencarian dewi remaja.dari kanan shas,trex,wawa,SYA la,rara & ima


Saya mngaku dan sedar,saya rendah berbanding mereka yg tinggi mcm model..Ayt pasrah :) orait,selesai snap pic,serang ke kedai V.O.I.R..tujuan utamaku..Sport shoes..yeahh kast sukan..nak wat pe?nak joging..yeke?btw adalah.sya suka kasut sukan sya..purple kaler,diadora sangat cml..opss xbthu kt mak sya lagi la,agaknya pe respon mereka sya hbs duit kt kst je..Jwpnya,untuk pulng ke n.9,lmbt lgi la..hee..membilang hari nak pulang..gedik baru 5 hari xjmpe fmly la sya !! meh sini nak selit gmbr sya pilih kasut..sian pelayan erk,kena layan ragam manusia ni.last2 kast yg dipkai sya tu,mnjd pilihan hati.walla



En Buah Hati said,when i send pic ni pada dye : Perhh,pnt la kalau teman awak shopping..but dulik pe sya,u must always beside me.kata sayang..walla


Seyes sangat seronok hangout ngn mereka semua..dah la cantik,ceria plak tu,fuyoo jalan ngn korang,rasa femes+popular gitu..ala2 model dewi remaja..cuunn gi tu..terbaik dari perut mak..opss over lak.spe meluat,sah2 anda perasan!! haha,eh sebelum berangkat kaki dari lappy,lupa nk mskkan gambar kembar sya..sape?ni har..comel x?


Ni kawan saya yg sangat *pendiam..nadzirah..pendiam ke?pk la sndri


p/s:korang smua,sya nk semakkan blog sya ni ngn pic2 cml korang,tp disbbkn line cm siput sedut,trpksa tergendalakn..tak maw gdh2 ok kekawan..duk umh bek2 aw.walla..




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome