December 9, 2011

Sweet Moment at I-city S.alam

Seriusly,simple today..

I-city s.alam,here i come..akhirnya dapat juga jejak kan kaki ke I-city,dh byk kali utarakan pada famly,tp ada je halangan,lastly ari khamis ni gerak juga p I-city,ingt nk p sox(jumaat),tp my mom kena p thailand,ada urusan..Berbekalkan alasan,minggu depan dah nk balik pulau pinang,tu yg dpt p I-city.tq my mom,my dad cz bawak p sini..Suka sangat..


Family tercinta sya..sya tak perlukan hidup mewah,sya perlukan mereka..

Habis segala selok belok I-city tu diterjah..dan adik2 sya bengang ngn sya,cz pasal sya,dyeorang tak pat msk snowwalk..sory,along tak minat nk msk tempat mcm tu,ais dye tebal,xmcm kt genting,so along ambik peluang dari byr Rm25 msk snow walk tu,lebih baik main game yg ada kt I-city tu,lgi best..game pe??cable car,buaian pusing,pirate ship..usha bawah k..byk g game yg main,tp ni je yg sempat di shoot..terbaikk..

Cable car,ronda2 1 I-city,max 2 orang,Rm10.00..best..

 Pirate ship..Yeahh,senak perut sya woo,nsb xmuntah je.Rm5.00 sorang

And lastly,hahh part ni yg...Jumpa ngn en buah hati sya lg..sonoknya dye dah jumpa ngn famly sya..Akhirnya sempurna..tu la,org dh ckp,ayah orng ok,gugup ye,but still cover macho n sememangya macho laa..adik2 sya pun suka kamu en buah hati,relex n cool je..ermm,sedap men tarik pipi sya erk,perhh sentap habis trk pipi sya ni,skit woo..sox lusa,trik rmbut kamu plak mcm ari tu..werkk:P.n thnk potong rmbut+ pkai kst..saya sukaa bangat.!!All 4 me right??awak nmpk kacak..:P En buah hati,sya hargai sangat,kamu datang ke I-city..
bukti pertemuan diriku dn dirinya...yg len biarlah rahsia..sweet dak??:P

6 comments:

Eyka Atma said...

cewahh .. knpa blurkan pic. kekeke :D

chot ok..! said...

mmg blur,nk wat cm mna..
sat g hot plak,nmpk over..haha
alhmdulillh ieka,aku bhgia sangat..:)

*najwa wawa* said...

tahniah sya. :)

Ar-Rasyid said...

Semoga Bahagia bersama si Dia sya :D

chot ok..! said...

najwa : tq dear..semua yg berlaku,segala phit yg kte lalui,pasti ada manisnya.."org sabar dapat lbh" kalau dh terptri dye jdh kte,org rembat,wat mcm2 pun,dye ttp jdh kte kn??:)

chot ok..! said...

syid :mana mnghlng wahai kawanku..tq dear..syid pun sama,moga selalu bhgia aw..:)tq cz rjn visit sya kt blog..:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome