January 7, 2012

Cinta dia apa adanya..



I know you jealous  with the certain people that have happiness, so you must know
"If something is not happening for you,it doesnt mean it's never going to happen,it mean,
youre not ready for it"

Bercakap tentang cinta *mcm pakar sangat je..Ok,today ramai PEREMPUAN yang sampai sekarang tak blh terima fact,yang cinta itu sukar dimiliki dari hati lelaki,so that y perempuan yang dah memilik cinta dari seorang lelaki,hargailah ia..sya bercakap dari pengalaman,so that y,sya berani tulis entry ni,sebab sya pun perempuan dan pernah mengalaminya,fact hidup manusia ni sebenarnya dah penuh dengan kasih sayang,tapi mash ada je manusia yg tamak ingn daptkan lbh,pada perkara yg tak sepatutunya milik anda.

To remember "Sometimes someone has to walk out of your life,for someone better to walk in"

Pada perempuan yang masih mengih kasih,cinta,sayang pada insan bernama lelaki,ataupun mengih cinta dari lelaki orang,*fact ok,RAMAI perempuan suka sangat berbut lelaki,sya just nk cakap  "Jangan tambah tanda soal dimana Allah telah letak titik noktahnya",dimana,makin anda cuba utk merebut,merampas,ataupun dengki sesama orang lain,selamanya,hati anda akan sakit sedikit demi sedikit

No reasons,y i love him so much.. everything has been set .Thank You Allah,cz give him,to guide me.hopefully this relationship forever and ever until my last breath.Insya Allah..Pray for me,pray for him,pray for we.. Thak for love me,for who i am..

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome