March 23, 2012

Hari Bhagia bersama dirinya..:)



 cinta kami Ibarat irama dan lagu, ianya tidak dapat dipisahkan. Jika dipisahkan antara keduanya, rosaklah lagu, pincanglah irama..walaa..

salam reader,gaduh,merajuk,segala mcm,semua benda dapat diselesaikan dengan baik,fact dia sangat penyabar..dalam sya merajuk2 tu,blh lagi buah hati sya msj "kalau awak blik seremban,blh x kite jmpe",rindu punya pasal,segala ego diturunkan..sya pun mmg nk jmpe dia..rindu..so jmpela buah hati..aishh indahnya..kalau sampai awal kt s.alm,dia kta nk bwa g pantai remis,tp sya smpai s.alam dh lwt petang,so next time ye..dia pernah ckp impian dia pada sya "xtahu knpe,tp hati tergn sgt..sy nk ddk berdua ngn awk,tgk pmndgn pantai,smbil kte tgk tu,sy(b.ati) nk tls ksh hdp kte,hbgn kte.n sy nk tdo kt bahu awk(syA).sy nk awk nyanyikan lagu utk sy"

 
 old school la konon 
Rindu yg tebal,akhirnya jmpe gak di s.alam..sonok gila..ngee~~dia minta sya teman dia cari novel "surt unggu utk nuha",but len dicari,len yg dimbil,mmg fanatik ngn "majalh kreko" itu budak.:p.sonok teman dia cari novel,sempat lg kt popular tu wat aksi romantik konon,ambil novel tjk "awak suka saya tak" then dia cakp "suka2",dah tu sya ambil plak novel "cintamu cintaku satu" dia senyum.haishh trgoda.blh ckp pasl kwen lg aw,cz msa tu sya pegang buku msjlh mskn tjuk "tempe&ikan bilis",kalau kwen,org(sya) msk 2 ni je ye utk awak??"kate all 4 me?.haha..huish,rasa mcm kt dpr rumh,ble dia pegang bahu terjah orang.haishh,ingt ni rumah ke awk,nk manja2..:P


 ceng2,baru muka ceria..credit to : en buah hati
hbs cari buku,g makan..jmpe mamat ni tak sah kalau tak makan,berulang kali kata kenyang pun,di paksa makan juga..nasib la..ingt bdan sy mcm awak,mkn byk kurus jer..:P.bajet nk mkn kfc,sbbkn tk privacy,sya ajak g mkn mcd..dapnya..lama tak mkn mcd..thnk awak,cz suap sy kentang goreng,dap nya..,kawen nanti pun nk cengini gak hari2..haha~~ingt hang dah ckp romantik ke sya??jelez?? tk suka sila click (x) pada atas hujung blh knan,.tq :)

 snap,sesama sendiri..*kete blakang kami yg berjasa pun nk masuk sekli.

usai makan2,singgahla tasik shah alam.yeah ni wajib.tempt ni first date kt s.alam..before ni first date kt semban.adik laki sya jadi saksi~~.baju kami warna sama,tema hari ni putih.kata dia "sehati sejantung"..hah,sya ingtkan itu mamat pakai t-shirt,sekali bantai pakai kemeja.yebaa,first time tgk dia ni pakai kemeja..bak kte dia "rasa kacak plak hari ni" haha.past tu dengan romantiknya,kami tengokla video luahan perasaan yg pernah direkodkan waktu di tasik tu.haha,sweetnya ble tengok balik.....pape pun,seyes walaupun singkat hanya 3,4 jam jer jmpe,tp kenangan tu,akan ters kekal abadi utk selamanya.hanya 1 sahaja cinta yang hakiki,tapi aku sendiri blm pasti,adakah dia yang akan menjadi raja dalam hati dan perjalanan hidupku ini??..:)moga ikatan ini,akan kekal abadi.amin.

p/s:Maaf,entry kali ni banyak word..:)kalau tk suka sila click (x) pada atas hujung blh knan,.tq :)

6 comments:

Eyka Atma said...

wah2.. seronok je aku tgk ampa dua ni kan .. untung laa.... :)

chot ok..! said...

mls nk gdh2 jer,tak best..g pun dia tu pnybr,dan terlalu mnghrgai apa itu WANITA..1 day,hang akan rasai semuanya juga.."sabar tu manis"..aku doakan k..:)

Eyka Atma said...

hehe .. ye TQ.. i hope so.. sekarang pon aku dah rs la ckit2 kemanisan dlm kesabaran tu. HAHA .. cewahh ..

chot ok..! said...

ieka : most welcme dear..hah tgk,tak lama lagi laa tu kawan aku yg sorang ni mkn nasi myk..untngla orang utara gak partner..hee..:P

no limit adventure said...

nice blog :)

chot ok..! said...

thank dude




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome