April 14, 2012

Bahagianyaa.....





Semangat update blog,ble cik wawa kte ni,suh update blog.haha



Baru ada masa duk nak update pasal apa yang berlaku waktu pertemuan jumaat lepas sya with en buah hati..Atas permintaan cik wawa,so update laa cerita pada blog ni..*cik wawa,selamat menjamu mata.haha..baru bape minggu tak jumpa dia,tapi kemain rindu.disebabkan berbekal alasan wan sya balik umrah Sabtu(14.4),so ada alasan kukuh nak balik selatan.*fact,mmg tiap2 minggu balik.haha


Selamanya kan menyatu.Insya Allah :)


First time turun Klang,before ni turun shah alam*riak n bannga jab,cz berani..dia pun WAJIB la jemput cinta hati dia ni kt klang..Wah sangat romantik kamu*buah hati,cz wat calling2 plak,sedangkan belakang sya..siap blh tnya,wat pe..alala2..sperti biasa,nek kereta,dan dia tanya "syg dah solat",disebabkan sya belum solat,dia bawa la pergi surau..partner korang ada wat mcm ni tak??ingat mengigati woo..<3 Kalau ari tu bukan hari jumaat,sah dan memang dia la yang akan jadi imam sya solat zuhur..Alhamdulillah..


Ambik gambar Menu sebagai bukti pun ok gak apa..:)



Sedih kemain sedih,bila bukit cerakah,shah alam tutp pukul 4.30.kami sampai sana 4.35..wtfishh,lmbt 5minit jer..ermm bukan rezeki maybe,tak pe,minggu ni kalau xde aral,blh g lagi kan??*lala,tgk,nk blik lagi la tu..dan sperti yang kalian maklum,pantang jumpa sama ini orang,dia akan cakap,kita p makan..aishh..mmg tak blh nk puasa btl ble jumpa ngn dia ni.btw,sangat best,cz dia bawak g makan restoren bisik-bisik,alaa restoren yang pernah msk tv tu untuk rancangan jalan-jalan cari makan,untuk hari ni,kami laa pengacara sweet sedondon g tu..:)


Asyik,makan minum,makan minum tanpa henti



dan perkara wajib,mesti g tasik shah alam,wajib ni aw..masa kami pergi ni,angin sepoi2 bahasa,tiba-tiba bertukar guruh yang sangat kuat,angin yang dingin,dan hujan mencucuri membasahi pipi dan tangan kami.walla,berlari berkejaran la kami,terus masuk kereta..aishh,blh plak duk nyanyi2 n men cubit2 plak..ishh,kalau suami,memang dah ku gigit2 juga,nasib buah hati.batas kena jaga woo..setan sentiasa mengelilingi..bosan tak tahu nak wat pe,dia p bawak makan g..aishh,nsb bek kali ni,minum petang jer,kalau duk bantai nasi lagi,sory laa jawapannya..pape pun thnk pada dia,cz buat ari-ari sya bermakna..tak sabar nk jumpa lagi,n bagi buah tangan umrah daripada wan untuk diri dia..

p/s: tak suka tgk ayat panjg,blh click (x) pada atas belah kanan dari page ni.sekian..:)g 1,bak kata dia,kali ni kte jmpe,tak de gambar berdua kan??.alala2,sedihnya,tak pe,nanti kte jumpe shoot byk2 k.:)



No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome