April 21, 2012

Pertemuan tanpa dirancang..zoomm


Ada bukti pertemuan kali ni..yeeeahh..:)

huhh,lari-lari dibuatnya.opss,semangat nak balik punya pasal,nasib baik bas ada,kalau tak lambat la sampai n.9..thnk buah hati,cz susah2 untuk saya :).now selamat tiba di negeri sembilan.senyum sampai ketelinga sya woo..untuk pertemuan sya dan dia kali ni tanpa dirancang,indah bangat..fact,memng tiap kali jumpa dia, indah n bahagia..hee


Ayu gila bila buah hati snap pic ni..buah hati say "model kedai kereta" choii~~

Nice tak baju sya??bak kate buah hati,orang dah agak,awak msti pakai baju merah2.cehh,suka dia..manis gila tengok pakai baju ni*pang2~~.gambar ni diambil kat kedai kereta,as future wife dia,opss~,mana dia pergi,dia nak sya temankan dia.so sya temankn dia.sibuk ngn skirting kereta baru dia tu..untunglaa,balik sabak dengan penuh riak tunjuk kat abah :).Sya pun sonok tgk awak,meleret2 senyum dapat skirting kereta baru..<3


Kurang lbh diri dia,saya terima seadanya..

Macam biasa,pantang jumpa dia ni,msti wajib g makan..kali ni sya kata ngn dia sya belanja,so dia kena ikut..hee..baru fair,adil dan saksama duit dikuarkan.kalau dia je asyik kuar duit tak best,dah la,minggu lepas jmpe dia pun,dia yg belanja makan.ehh lupa,2 minggu turut2 kami ngedate..terbaik la..p.pinang-shah alam tu,rasa dekat jer :)alahaii sweet nya..haha

Muka sedih ke,apa ni sya dah nk balik seremban?

Setiap pertemuan,mesti ada perpisahan right?? masa untuk sya pulang ke seremban,so jaga diri buah hati dan drive kete hati2 balik sabak.:)baru nak balik,dia msj "rindu awak sangat2" aiyoo,baru 2minit nak balik,dah msj cm ni.kalau kawen agaknya nanti,xmaw rengang langsung..:)moga hubungan ini,akan jadi seperti apa yang dirinya harapkan "moga hubungan kte blh pergi ke satu tahap yang halal buat diri kita" insya allah,amin..jmpe lagi..tata

No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome