May 5, 2012

kali ke2,dirinya bertemu keluarga sya :)



cincin tunang,terpahat dijari..wahahha..tunang dah ke??:P

Alhamdulilah tamat sudah pengajian sya di pulau pinang,masa untuk sya pulang ke negeri sembilan tercinta..Dan ari jumaat la,saat yang sya nantikan untuk pulang ke negeri sembilan..seronok kepulangan ari ni,cz buah hati yang hantar balik umah,dan ni first time dia mai umah sya,jmpe parent sya dah 2x..bukan balik berdua je  ngn buah hati but with my friend,kenal kawan sya tu kt friensdter dlu..zaman PMR woo..zoomm gambar ok :)
Bahagia bersama dirinya..moga kekal abadi untuk selamanya.

p jusco seremban,teman dia p cari buku kreko dia,*gila majalah kreko,cuci mata tengok kasut,sementara nk tunggu maghrib masuk..lps selesai solat mghrib kt masjid negeri terus g umah parent sya..peliknya,dia relex,sya plak berdebar2,mcm sya plak yang p jumpa family dia..coii..
ayah bakal ada partner untuk teman ayah borak sampai larut malam.hee


 Alhamdulillah semuanya berjalan lancar,dan dia pun selamat tiba di rumah sya..kenyang perut makan kt umah,aishh,parent sya masak lauk macam terima menantu,siap sanggup ambik half day keje untuk tetamu yang nk datang ari ni..thnk ayah,cz buat semua ni untuk anak sulung ayah ni..
sakan gila buah hati dan ayah borak..so sweet laa:P

see,tgk gambar,meriah sakan berborak dua orang ni..dengan memek muka sekali *buah hati,awak comel wt muka cm tu.ngee..untuk buah hati,masa awak trik cte pasal ping pong ngn ayah,then org kate awak pun hbt men game tu,kan awak kalih tgk muka saya,n wat muka,awak tahu dak,mak kte pandang,n senyum kt saya aw..*blushing malu~~
della,member dari friendster :)

dia ni la,member friendster sya..ni satu satunya kawan dari laman sosial yang kekal ngn sya,pompuan lain??bye2,sume duk men tikam belakang,n tak blh percaya..haha..yeke??tapi tak sume..sat g ada plak yang terasa..pape pun,happening gilaa terma khdrn dyeorang :)
Zira,kawan kepada della

kawan kepada dila,zira namanya.first tme jumpe,tapi dah mesra..mcm dah kenal lama la..sya suka orang mcm ni,tak de nk malu2 apa bagai..dyeorang sangat best n happening..suka r lepak ngn diaorang..
Gembira gila bila tetamu datang umah sya:)

see,gigi tu membuktikan saya gembira dengan kehadiran awak semua..diaorang ni tido umah sya,sox lusa datang lagi seremban ok..boleh gosip gurl ngn u all..expecialy with della,lps ni g taman tunku jaafar jumpe tett k..
diri plak ambik gambar :)

masa untuk hantar dyeorang blik laaaa,masa tak best,cz jmpe kejb je..tp nk wat cm mna,sox lusa,ada jodoh kte jumpa lagi ye..k..bye2.

3 comments:

outbound training di malang said...

kunjungan gan.,.
bagi" motivasi.,.
Kegagalan tidak seharusnya membuat kita rapuh .,.
tapi justru itulah cambuk kita menuju kesuksesan.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

chot ok..! said...

:) tq

Kotak Kosong said...

semoga kekal sampai bebila ^^




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome