May 14, 2012

bicara seorang lelaki,kepada kekasihnya

bergembiralah dengan kurniaan dari ilahi..proud myself

sharing is caring right??1 lagu yang meaning dia sangat menyentuh hati seorang perempuan bernama Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali *sya la tu adalah Bicara Tentang Cinta-UNIC..terharu,terharu,terharu,hanya ni yang mampu diungkapkan,lbh2 lagi buah hati yang beri pada sya..

 ku tahu,dia hanya cinta,caraku mencintainya ..

my lil bro ask me "along,nape along ni lain,orang bercinta bagi lagu jiwang2,mcm lagu "akulah kekasihmu",tapi abg fik bg lagu nasyid kat along,pelik2 jerr" dan kakaknya jawab " sbb along ngn abg fik mmg cm tu,dari start kenal masa spm,mmg abg fik dah bg lagu nasyid2 kt along,lgipun lagu nasyid mening dia lagi indah,kalau di hayati"..terbaikk.layann.
BICARA TENTANG CINTA-UNIC



Salahkah ku mendambakan 
seorang puteri

Dan pasti ku mengharap 
yang setia di sisi
Teman kala ku kedukaan
 memberikan daku cahaya
Sinari kehidupan



 Walau ku tahu segala
suratan Esa
Ku pohon kesetiaan 
pemberi inspirasi
Pengubat jiwa yang sepi
Agar dapat ku kecapi 
indahnya hidup ini




 Usah ada rasa sangsi
Saling faham dan mengerti
Sinar bahagia menanti




 Pendorong penguat jiwa
Dalam melayar bahtera
Pasti tenang
 jika kau di sisi




 Selagi masih aku terdaya
Menuturkan kata-kata
Kan ku bicarakan yang
 sesungguhnya

Di hati ini 
dikau saja yang bertakhta 
di jiwa
Insan yang ku kasihi
Dikau yang ku sayangi..


Luahan hati dari seorang lelaki yang diri ini cintai.


No comments:




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome