July 8, 2012

Aku & Dia

 Nak Join??click --> Fizgraphic

Soalan : 3 sikap pasangan anda yang paling anda suka?

1.Dia adalah pasangan yang membahagiakan buat sya
 Explanation : I really miss that moment, when he sing songs for me, we laugh together, sharing some thoughts and also "berangan" something sweet in our future.. and until now,he still sweet and caring with me..


2.Dia adalah pasangan sya yang sentiasa menerima kurang lebih,baik buruk diri ini..
  Explanation : Fact Im not first for her, but I hope and wanna be the last and mybe until jannah for her..What he do to have me from the bottom of her heart..I hope he can always love me for who I am..

3.Dia adalah pasangan yang sentiasa  ingat mengingati antara satu sama lain 
  Explanation : I believe Allah will send me a man who is love me until jannah,and i hope it's,Muhammad Fikri Bin Jamari..Insya Allah..Impian dia adalah untuk menjadi imam pada diri sya,dan sya bersyukur kerana tiap kali kami bertemu,dia akan sentiasa bertanya tentang solat,dan dia akn bawa saya bergi ke masjid..Dan pernah juga,dia datang ke rumah sya,dan memnta izin pada parent sya,untuk tumpang solat dirumah sya.I really2 remember that moment..Really mind..


Heof my heart,Meof her eye..

P/S : bukan tak maw,explain dalam malay,tapi puas karang ayat,tak kuar2 juga idea..tu yang men campur2 bahasa..Jangan mara yer Fizgraphic..code warna (#43C6DB) Nama doodle lelaki dan perempuan ( L: Fikri Jamari P:Syaqira Ghazali )..


Nak tag pada : 1. Safwan Zambre 


24 comments:

Boni JLL3 said...

wah!!! so sweet... hehehehe

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

sweet ^^

chot ok..! said...

thank kamoo..hee

chot ok..! said...

boni : tak habis2 ngn so sweet dia..wahha

Miss Nieyna said...

so sweeeeeeettt . . .
semoga berkekalan .
aminnnn ^_*

chot ok..! said...

Thank.amin3 ya robb.

Siti Arfah said...

sweet :)

chot ok..! said...

thnk q :)

Nurulee said...

Suka number 2 tuu =D hehe.

farah amirah said...

awww sweetnye awk dgn en syg ye. alahaiiiii suke-2 :) hppy together ye :)

chot ok..! said...

@nurulee : mcm tu plak..jee..tq :)

chot ok..! said...

@farah amira : hee..amin..thnk fara :)

Hafizzi Aziz said...

Doodle. So sweet. Sory nama panjang ngat. amik yang depan jer.

http://1.bp.blogspot.com/-1gyvdYL_dyo/T_xMmczCxII/AAAAAAAAJyc/JJZ9ioCOqlo/s1600/Syaqira.png

chot ok..! said...

yeahh..thnk apit..sukanya dpt doodle..:) First join plak tu bnda2 mcm ni :)

Muhammad Qayyim Bin Suhaimi said...

=)

chot ok..! said...

thnk im..rezeki sya dpt doodle..:)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wiwit ;)

chot ok..! said...

weewwiitt.. "_")

mira maisara said...

yeahh..sweet la korang. senyum panjang tu tnada bahagia :D

chot ok..! said...

thnk dear :)

caliph shuriken said...

klau apit wt doodle mmg lawa ^^

chot ok..! said...

tahu tak per..klau apit wt doodle mmg cml n lawa:)

~didiey~ said...

insyaALLAH :) yg no 3 tu sgt sweet =)

Sya Chot .. said...

thank sys..:) hee




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome