July 18, 2012

Awak jagung,saya biasa..apa ada hal..

 Dirumah family sya merangkap rumah mertua en buah hati..

Dia la manusia yang suka sakitkan hati sya,cari pasal dengn sya,buat sya cemburu,tapi dalam pada msa yang sama diala racun,dia jugalah penawar..Malam isnin sya dpt msj dri dia,"esok awak free tak?",wah kemain skema ayt dia nk ajak sya ni date..hee~~,dr s.alam,dia trn seremban..ohh,bangganya dia cz dah tahu jalan rumah sya..*kalau tak befre ni,sya yang guide..~~

 Sesi bergambar,sebagai kenangan bersama..haha

Giant senawang,tesco seremban,terminal 1 seremban, kedai cendol haji shariff seremban..Asyik makan3,lepas tu mengeluh kenyang la,mengantuk la tu la kami..dan tak silap sya,First time makan ais-krim dengan dia ni,selama 4thun kenal dia..sharing is caring ais-krim,tak maw makan sorang2..MCD Flury Orea,Ko la pencetus ais-krim cinta kami.wahaha~~,Dan hope sangat,apa yg kita wat kt pejabat pos senawang tu,dengan doa dan harapan,saya terpilih..amin~~*ayt mcm nk jd blogger pemes jer kan??:P
sy tak kisah kongsi aiskrim dengan awak,saya tak kisah juga berkongsi minum coke dengan awak,yang saya harpkn,moga jodoh kte,hidup kita akan kongsi bersama juga:)

50 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sedapnya cendol tu..

banyak-banyakkan doa, mudahan-mudahan jodoh tu berpanjangan :)

chot ok..! said...

tunggu husna mai n.9,nanti sya bawa..hee..insya allah..thnk dear :)

miss niedNied said...

alahai sweet nyeee... hope hubungan korang bahagia selamanyaa :)

farah amirah said...

atototo sweetnye :) moga kekal ya :)

n0reLia hafiZaH biNti zuLkefLi said...

wargh , so sweet larh kamu dgn dye.. >.<

eyjalukman said...

smoga kekal bersama smpi syurga :)

chot ok..! said...

@eyjalukman : insya allah..amin :)

chot ok..! said...

@miss niedNied s : insya allah,sama2 kte doakan..ngee~~

chot ok..! said...

@farah amirah : fara dear..hee..biasa je laa..:)

chot ok..! said...

@n0reLia hafiZaH biNti zuLkefLi : terima kasih yunk..insya ALLAH.

Erika Azmi said...

smoga kekal smpai jannah... :) ske blog awk..sweet and nice...
^_^

chot ok..! said...

Insya allah..:)Amin..Terima kasih..Blog akmoo pun nice juga..:)

yana yani said...

sweetnyer

chot ok..! said...

thnk dear..:)

jemarisuri said...

so sweet..insyaallah jika tertulis sidia adalah jodoh chot sudah pasti ia menjadi milik chot jua..sentiasalah berdoa kpdNya semoga apa yang diharapkan menjadi realiti...

**thanks singgah dan komen kt blog sis...

chot ok..! said...

Insya allah.thnk kak..:) Memg itu yg sentiasa dilakukan..:)

*zafirah* said...

Thanks sebab sudi singgah blog fira^^
atoto,sweetnya kome berdua..semoga berkekalan~

✿Lady Ainaa✿ said...

alahai, sweetnya syg.. semoga hubungan sis ni menjadi ikatan yang halal dan bahagia hingga ke jannah.. amin

Boni Kacak said...

wah.. so sweet...

adibahfaizah said...

Atototo..sweetnyer :) eskrem fevret saya akhirnya mencetuskan cinta . haha
Semoga berbahagia ke anak cucu :)cpt2 la kwen ..

taqiy said...

moga allah pjgkn jdoh awak dn dia :D

chot ok..! said...

@*zafirah* :u r most welcme dear..:) and thank back.. :)

chot ok..! said...

@ ✿Lady Ainaa✿ : insya allah dear..amin ya rab..hopefly until jannah..:)

chot ok..! said...

@ Boni Kacak : thnk boni yg sangt kacak..haha

chot ok..! said...

@ adibahfaizah : wahh mcd flurypun fevret sya juga..hee..cpt kawen?tunggu g 8,9 thun..hee..

chot ok..! said...

@ taqiy : insya allah..amin..:)

amranaiman said...

sy sekolah KGV dulu huhu :D

chot ok..! said...

hahaha..ok2..kgv area smbn..:)

miza kimbum said...

sweet sweet ^^

chot ok..! said...

@miza kimbum : tq..tq..haha

KorN said...

moga korang di jodohkan bersama... aminnn...
jeles aku tgk entry org sweet2 kapel ni

Nurrul said...

semoga jodoh berpanjangan ! :D

*SWEET ! :)

amy syahiera said...

lahai ! sweet nye ,
siap kongsi-2 lagi ,
hope berkekalan sys :D

psst , sys comel !

chot ok..! said...

@amy syahiera : hee..sharing is caring kn??but sharing love is suffering..hee,,hee..thnk awak.awak pun apa kurngnya :)

chot ok..! said...

@nurrul : amin3..thnk yer :)

chot ok..! said...

@korn : doa mcm korn ni la,yg menjdkn ssbuah hbgn tu kekal selamanya aw..hee..amin..eleyy nk jelez pe nya,solo ke,kapel ke bhgia jer kan ??:)

ainraus said...

awak. kita singgah sini balik.
kita dah follow pun. :)

sweet kongsi2 aiskrim. wink2.

chot ok..! said...

thank dear..:) i will follow u back..
ok..thnk back..amin :)

Lunia DolcEqa Xerra said...

awak .. kite dah mem follow awak .. thanks comment entry kite .. rerajin singgah la lagi .. ngatkan tade sapa baca blog kite .. haha .. rerajin follow kite ya .. neway .. kite doakan awak juga .. doakan hubungan kite dgn en chenta juga berkekalan till jannah nur karrim .. nice to know u dear .. :)

chot ok..! said...

I will folow u bck dear.most wlcme..la npe kte blog awk x ada pnjenguk.??xbek2.keep update k..thnk doakn kbhgian sy,sy akn always doakn org bek2 cm awk..mga awk bhgia jga ye..nce to knw u 2.

SaddLone said...

swett lah korang! :)

Cik Penguin_Solehah said...

sweet ^_^.. semoga korang dpt kekal hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya =)

Eyka Atma said...

Wah , my fren .. bhagia je skrgg .. hehe .. aku doakan ampa kekal smapi bila2 weyh .. nnti wt knduri jgn lupa jmput org kedah yee .. :)

dhiashahida said...

wahhh makan2..nak jugak..esk xbley da mkn2 siang ni...kih3

asfira aminuddin said...

So sweet babe! semoga berbahagia hingga ke akhir hayat :)

chot ok..! said...

@asfira aminuddin : Insya allah..thank yar ('_'*)

chot ok..! said...

@dhiashahida; esok dh strt puasa,tu mkn puas2 dulu..hee.. :)

chot ok..! said...

@Eyka Atma : my syg merangkp kawan dan ex housmte di p.p : hee..mana blh aku tak jmput hang,kalau aku kawen,aku bg hang seat vvip aw..hee..insya allah,berkat doa hampa gak hbgn ni pergi jauh mcm ni,kalau tak,tk ke mna..hang sbr ieka,hang tk lama lgi tu..Insya Allah,sox lusa hang lg sweet3 kalh aku ngn fik..amin :)

chot ok..! said...

@Cik Penguin_Solehah : insya Allah,bukn takat jinjang pelamin,tp until jannah..Amin :_)

chot ok..! said...

@SaddLone : Terima kash yar :)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome