July 5, 2012

"Bokeh Love" Form Him



Tersenyum-senyum saat,adik khabarkan pada sya,En Buah Hati send something di Wall fb sya.ble tgk,woww!!speechless.."Bokeh Love"..tahu tak "Bokeh" tu apa?Nak tahu ce click..senang cite,yang blur2 gambar tu..Dengan Bini ke-3 dia la agaknya dia shoot gambar ni..*Nikon d200..

Pesanan dari En.Buah Hati : Dear...ni bokeh ni org wat untuk awak .. bape hari buat baru jadi... selamat mlm untuk awak... selamat pagi untuk saye... ♥

Bersungguh-sungguh dia buat benda ni,belajar benda baru la katakan..ok awak,sy tak minta awak susah-susah untuk saya,tapi apa yang awak buat hari ni,buat saya,terharu..*nk nangis ni aw,ngee~..Jadi bagi menghargai usaha dia,sya pun balas la,gambar di Bawah ni..*Sy ni pemalu,tu pun gagahkan hati dan tangan buat benda ni,n tag pada dia taw..

Pesanan dari Cik Cinta Hati :Thank Q so much "bokeh love"..Terharu dengan hasil kerja awak,nice sgt..tak tahu nk kata apa..Maaflah,kalau menyusah2 awak,org tak minta aw..orang blas dengan yang ni pula ok.. :) Proud Of you dear..

Bukan nak cakap kami ni sweet ke,apa ker,and if ada org kte mcm tu pun,sya say Thank You,sya cume nak khabarkan yang Jauh bukan penghalang untuk jadi Sweet Smarties,Jarak pula bukan pemisah antara dia dan saya,dan Rindu pula menjadi teman setia Fik dan sya..

p/s : En buah hati,Ayah sy dah tanya,hadiah ni bila nak beri pada awak..Jeng3..segan aww,ayah tanya mcm tu..dush3..


12 comments:

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

awwhh~ ♥_♥

chot ok..! said...

hee ♥.♥

Nurul Husna Mohd Hassan said...

memang sweet pun ;)

chot ok..! said...

Thank you :-)

farah amirah said...

heee. sory-2 xnmpak tmpat komen. rabun =.= . mcm njawa latif :P

chot ok..! said...

hee..tu la,ble dh tkr tmplte rmai ckp tk nmpk tmpt kmn..hee..mcm najwa latiff la sgt..haha..tk de la :)

Ulya said...

oooo yg tu ka bokeh .

tengok title bokeh , curious gila ulya nak tau .
rupa-rupanya blur2 atau kabur2 . now i know :)

chot ok..! said...

Yup yg tu la bokeh dear..yg blur2 tu..hee..thnk :)

Nurulee said...

Sweetnye, hihik =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

chot ok..! said...

Ok.thnk

Boni JLL3 said...

wah! so sweet

chot ok..! said...

Thank beb.:-)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome