September 13, 2012

Ceritaku,bahagiaku,kebahagiaanku..

I'm just an ordinary girl,and I'm happy with my life way.

Entry kali ni myb panjang serta penuh gambar,dan sesape yang rasa mcm tak suka nk baca or what else sila klik button (x) atas hujung blah knan ok.Blog ni hak milik sya,so blog ni juga ketengahkan pasal ordinary girl pemilik blog ni,life sya,so nk tacing,sentap blh create blog sendiri..Tujuan menulis untuk bacaan sya pada hari tua nanti,hee..Yg suka n support blog ni,jutaan terima kasih sya ucapkan..:)

For the first time,sya lihat dia berkemeja bunga pendek.So sexy.haha

Seronokkan bila ada partner yang skepala dengan kita,gelak sesama,menangis bersama,everything sesamala,kita takkan pernah jemu dengan dia..pada sya tak perlula kita mencari yang kaya raya,muka hensem belaka,tp cukupla punya teman yg mampu membrikan beribu kenangan,sjuta kbhgiaan.B'sdrhana 2 kan lbh bek..dan most important,lelaki sya tu tidak la merokok,so sya bertuah punya dia yang tak sentuh rokok..Alhamdulillah


Meluahkan,berborak,menyakat tu cara kami..

Hari ni cukup membuatkan sya ketawa,tersenyum melihat gelagat dia.Sebenarnya dia yang rindu sya sangat,sya steady jerr..*ok,poyoss gila,sya pun rindu,ngee~..selalunya tiap bulan akan jumpa sekali,memandang 17.7 tu last jmpe, rindu pun dah mula tebal,so semangat nk jumpa tu kemainlaa kn??so dah alang2 tu,dia pun,minta sya teman dia cr kasut,emm myb  selangor tu dah hbs stok kasut kut..*opss,motif sbnr bukn kst,tp rindu.kn? :)


Snap-snap sebagai kenangan bersama kami..

Terminal 1,Tujuan pencarian barang dia,sya nk cari handbeg,tp bila ngan dia,terus lupa nk cri handbeg..lagi pun,sya tak berapa sihat,perut sya 2 hari meragam tak tahu kenapa,tapi nasib baik,today perut ni ok,cume memulas2 tu adala sikit,si en buah hati ni sabar jer layan kereneh sya ni.he..City Park,tempat ni mmg berkeinginan nk pergi,jujur tak tahu jalan,tp disebabkan en buah hati ni said,"kalau kita sesat,sesat sama2",gagahkan juga cari tempat tu,so bertemu la tempat tersebut..yehaa..


if i was your girlfriend, i never let u go..ahakz

Last but not least,gerai cendol kesukaan sya..ok,tang ni,mmg sya ngidam,thank pada dia,cz bawa dan belanja sya,ngee~..apa yang berlaku hari ni terlalu indah dalam hidup sya,terlalu bahgia untuk sya kenang,dan thank a lot untuk hari yang penuh dengan kenangan..Kalau kita yakin dia adalah takdir kita bersama,Insya Allah,Allah akan memakbulkan doa kita,kita hanya mampu buat yang terbaik,selebihnya datang dari Allah..Moga hubungan ini berakhir dengan Ikatan yang halal..Amin.
lelaki sejati adalah lelaki yang tidak pernah berhenti membuktikan cinta dan sayangnya terhadap anda walaupun anda telah menjadi miliknya.

54 comments:

anggun said...

agreed...semoga kekal bahagia...

chot ok..! said...

Insya Allah..amin..thank :)

miss niedNied said...

alalala both of you mmg sngt sweet okehh ! :)

chot ok..! said...

Hehe..ok,malu kmu kte cm ni.he.tq yar :-)

Michelle Hopell said...

suka tengok awak bahagia bersama~
semoga kekal bahagia :)

follow~~

chot ok..! said...

I pray 4 u happness..tq. :-) .

I will vist u back

BeLLa said...

semoga ke jinjang pelamin :D

chot ok..! said...

Amin2.I.Allah :-)

caliph shuriken said...

hepi2 slalu yer ^^

chot ok..! said...

I.Allah. Kamu jga,hepi2 slalu :-)

farah amirah said...

atototttoo cuteee sngt uolls ni :)

Maizatul Syuhaidah said...

bole jdi lawyer klau minat sejarah ni hehe. smoge brkekalan ke syurga :)

yoon da-hyun said...

amboi2 !
sweet sweet gitu kan ???
heee ~
<3

boni kacak said...

wah..sama comel la..hehehe..

ejulz said...

seronok la dpt kuar dating.. hehe

Sayidah Nafisah Ruslan said...

sweet...cepatlah kawen :)

MawardiYunus said...

moga korang bahagia hingga ke akhir hayat :)

chot ok..! said...

@ farah amirah : cute tang mana tah..hahaha

chot ok..! said...

@Maizatul Syuhaidah : mmg cita2 dulu nk jd lawyer,tp eng tak mantap sgt,sederhana jer...hee..amin.

chot ok..! said...

@ yoon da-hyun : sweet!!haha..k..thank :)

chot ok..! said...

@ boni kacak : tp sya lagi comel..hahaha..

chot ok..! said...

@ejulz : sape tak seronk kn?? :P

chot ok..! said...

@Sayidah Nafisah Ruslan : amin..he..tunggu 5,6 thn g kut.:)

chot ok..! said...

@MawardiYunus : amin3 ya rabbal alamin..:)

Eyka Atma said...

so sweet .... :D

comeliness_zaty said...

Semoga menjadi yg halal buat kamu till the end. ;)

*zafirah* said...

Untunglaaa depa sweet sangat^^
Moga berkekalan ye..
jemput singgah beri pndapat di blog fira ya?Terima kasih banyak2^^

.::: Princess MOMOY :::. said...

sweet nyer
semoga berbahagia hingga ke jinjang pelamin ye dear
oh . masih mencari masa nak menulis contest dear =)

syiela said...

sweet! moga kekal ye :)

ieyra said...

so sweet .. semoge hubungan berkekalan ke jinjang pelamin .. Insya Allah ..

chot ok..! said...

@ieyra : thank.amin ..I.ALLAH,mga kekal ke jnjng plamin

chot ok..! said...

@eyka : haha.so sweet ler sangat.haha :-P

chot ok..! said...

@zaty : amin.moga2 bgtu la hendaknya. :-)

chot ok..! said...

@zafirah : he.segan.tme ksh. I will k dear :-)

chot ok..! said...

@syiela : amin.tq yar :-)

chot ok..! said...

@momoy : amin..sweet.haha.xadala,biasa je..em contest?take time dear.lmbt lg kn.he

L said...

semoga kekal..=)

chot ok..! said...

I.Allah.amin.tq

aniswany said...

dua2 comey....hope kekal,insyallah :)

chot ok..! said...

He..I.Allah thank yar.amin

Nurulee said...

Semoga berbahagia kak =D hehe.

9n0L4 said...

aamiiin. moge dipermudah menjadi halal. ;)

chot ok..! said...

Nurul : thank adk. ;)

chot ok..! said...

9nol4 : amin.moga2,bgtu hendaknya. :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

baca banyak kali pun x jemu

chot ok..! said...

hahaha..sya plak jadi segan..ngee~~

amy syahiera said...

wow ! sweet nye sys , semoga kekal sehingga ke syurga . insyaALLAH :)

chot ok..! said...

Hee.thnk dear. I.ALLAH.amin

.:icha:. said...

sya, rindunye nak tenyeh2 muka budak tu!! hahaaaa!!~ da matang rupanya dia. nnt kem salam yeh. jemput2 dtg melawat akak dia yg terpinggir ni. boleh sepak terajang lgi. hahahahaa~~~

chot ok..! said...

Ehh,hye icha..:) .. Trnla selatan jmpe dia,bkn tkat tenyeh2 muka,tenyeh tmpt len kt dia pn blh.he..dh matang?nk t'sdak2 dgr,mtgla sgt dia 2.he.I.Allah nanti sya smpaikn salam icha pda dia..ok,akn di trjah :-)

Cik Cyida said...

eh, muka anda berdua lebih kurang. terutama bahagian mata!

chot ok..! said...

yeke??tak sedar plak..hee..thnk yar..:)

~didiey~ said...

happy bila tgk kwn2 hepi..walaupun kita cuma kwn di alam maya je,but still i'm hepi for u :)

bf didiey merokok.tapi dulu.lepas dia tau didiey tak suka lelaki merokok,dia terus stop.alhamdulillah..sampai skrg dia xmerokok =)

chot ok..! said...

Alhamdulillah.btl 2 sys,wlpn dlm alam maya,tp xslh tmpg kbhgianya (:

Wah bgsla kalau dh stop.hbtnya cntakan??he mga sys bhagia.amin




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome