October 6, 2012

Selamat Ulang Tahun Ke-3

Dalam banyak2 gambar dengan dia,gambar ni yang paling sya minat

3 Tahun menyulam kasih,bukan satu perkara yang mudah..penat, lelah, bahgia, sakit, kecewa, derita, pedih, sume dirasa.lumrah bila hidup berpasangan.29.09.2012 ulang tahun Ke-3 sya dan dirinya..Alhamdullilah masih bersama lagi,walaupun penuh dengan dugaan yang dihadapi. Dialah racun,Dia jugalah penawar.bercinta ini bukan ibarat,kejab suka kejab benci,kejab bersama kejab putus..ok sya tak suka satu perhubungan yang tak kekal lama..pada sya,tu semua buang masa..

Jeng,Jeng,Jeng..I can Be someone else for you,Romantic right?

Sya selalu ingat apa yang berlaku,apa yang dia katakan,janji-janji dia,tarikh penting,hari jadi apa yang kena mengena dengan dia..sebab dia Cinta Pertama sya..Sya juga hargai kedatangan dia.sya percaya,kalau ditakdirkan jodoh sya bukan dengan dia,sya tahu,sya dah lakukan yang terbaik untuk hubungan yang sya bina.Sya dah cipta banyak kenangan manis dengan dia,so sya takkan pernah menyesal,kalau sya tak mampu lakukan perkara yg membahagiakn buat dia lagi kelak.
Fik ♥ Sya..Tahun Ke-3

Sya berpegang pada ‎"Hargailah dia hari ini sebaiknya2 kerana pada esok hari belum tentu dia ada untuk bersama kita,jgn tangisi permergiaannya ble dia sudah tiada,tp tangisi dgn kegmbraan kerana semalam,anda telh cuba mmbhgiakn dia"..Hidup ni terlalu singkat untuk menikmati hari-hari bahagia.sya pernah cakap dengan dia,I can Be someone else for you..Tak ada kata yang dapat diungkapkan,rasa dalam hati ni buat insan bernama Muhammad Fikri Bin Jamari..walau seteruk mana hati ini disakiti,kata maaf untuk awak,takkan pernah padam melainkan awak sendiri yang menkhianatinya.

Tulus Ikhlas Dari Hati :
Syaqira Liyana Binti Ahmad Ghazali

14 comments:

mira maisara said...

wah..tahniah..moga berkekalan :D

BeLLa said...

so sweet may god bless both of u

chot ok..! said...

Mira :thank dear.hopefuly brkekalah :-)

chot ok..! said...

Bella : thank yar..hope!! Amin

fifie said...

Tahniah mira. Dah bau nasi minyak tu. hehe

chot ok..! said...

Haha..lambt g.lg 6 7 thn aw.he.tq dear

tiefazatie said...

hepi anniversary !

chot ok..! said...

He.thank ya. :-)

The Watercolour said...

Baik sungguh dia kepada kekasihnya. Romantik sungguh dia kepada kekasihnya. Suci sungguh bila sebut. Sungguh betul sungguh, Indeed.

chot ok..! said...

He..biasa je.xadala baik,rmantk apa bgai..he.thnk q (:

miz ruha said...

selamat ulangtahun...^_^

chot ok..! said...

Trma kash kak ruha :-)

~didiey~ said...

too late but still...HAPPY ANNIVERSARY FOR BOTH OF U!!!

jgn gado2 ok..hehe~smile~

chot ok..! said...

prefer late then forget kak..hee.. Insya Allah..thnk yar




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome