December 29, 2012

Surprise !! Diakhir tahun 2012..

 Sampul Surat pun handmade..kemain.. :P

Before tahun 2013,sya dapat kad dari buah hati merangkap bakal imam suatu hari nanti..Amin..Pagi-pagi sya nampak,sampul surat pos express depan kete iswara sya,kuang ajaq abg posmen,p baling2 ini surat..*grr sampul surat pos express kemain besar buah hati ni pergi poskan,ala yang saiz A4 tu,kad cinta tu kecik jer,konon nak wat kejutan gila r tu..*Ok,sya terkejut..:P

 Kad yang penuh dengan -Warkah Cinta Berbau Syurga-

Sampul tu,xboleh ke wat jiwang n berbunga2,tahula peminat kreko yang penuh dengan animasi tu,sampul pun nk wat kad animasi juga yer :P papepun sya appreciate sangat..dapat kad,terus aim muka depan kad tu "Warkah Cinta Berbau Syurga " perrhh,pengsan 2 minat tengok kad ni..And untuk kad kecil tu,wat sya betul-betul ngalir air mata.. " 4tahun abg akan ubah  jadi selamanya.." Mudah-mudahan kekal ke akhirat kelak..Amin *Sya cemburu dengan tulisan tangan dia,lagi lawa dr sya,dan lukisan dia,lagi halus dari hasil lukisan sya..Sumpah cemburu..

 Isi dalam kad yang terkandung

Kad yang penuh dengan makna,puisi yang penuh mendalam..Yup sya terkaku dengan hasil kerja tangan dia,Ayat yang di tuturkan terlalu dalam,membuatkan sya ambil msa untuk fahami sebaik-baiknya.."Menyahut Janji",Sya faham apa yang di sampaikan,Insya Allah..dan akhir kata dalam kad tu,dia xkan pernah lupa 3 kata  tersebut *Tengok kotak kuning,sya tahu kurang jelas..haha

Kad ke-4 sya dapat,Tu membuktikan 4 tahun sudah hubungan kita..Kad ni sangat bermakna,1 kad setiap tahun, membuktikan hubungan kita masih lagi bersama..dan sya harap kekal untuk selamanya :)

48 comments:

dEdEQ dE wIshEs said...

ALHAMDULILLAH .. SERIUS SWEET .. SWEET GILERRRRRR :) SEMOGE BHAGIA .. BILE LG NIH .. DA 4 THUN TU .. HIKHIK

Sya Chot .. said...

dedeq : alhamdulillah..woww sweet sangatlaa kan?? :) hee.. bila lagi??umur muda g 21,tunggula 5,6 tahun g..:) Insya Allah..amin..:)

UA said...

semoga ke jinjang pelamin :)

Ƞurul Ƨyafiqah said...

In Shaa Allah hingga ke jinjang pelamin ye kak Sya. Fiqah doakan ! Till jannah :D Amin ya rabbal alamin :) Hehehee

Aiena™ said...

sweetnyer. smoga kekal smpai ke anak cucu cicit dan seangkatannyer. :D

Cik Mun said...

semoga berkekalan ye :)
kahwin jgn lupe jemput..

Secrets of A Teenage Girl said...

bestnya dpt kad! yana pun nk mcm tu jugak. entah bila lah boleh dpt kn..huhu.
mesti hati chot tgh berbunga2 skrg ni.. yana fhm macam mana rasa tu..hehe.. moga korg akan sweet smpai bila2.. yana doakan chot cpt2lah naik pelamin.. hehe ;)

cik sweety said...

siyes sangat beruntung! :D hehe, semoga kekal hingga ke akhirnya :D

melissa lissalalissa said...

wahh.. sweetnyaa., ^^ untung laa., hehe semoga berkekalan., ^^

Hanna Nabiella said...

alaahaii.sweetnye sys ! jeles seyh..huhu, pape pun , semoge berkekalan :'D

FairuzAqilah said...

so sweet! semoga you love last forever till jannah, insyaAllah amin... kahwin jemput lah erhh? hehe ;)

Sya Chot .. said...

Fairuz : hehe,thank yar. Amin ya rob.. I.Allah,xada aral smpaila kad jmptn 2.haha

Sya Chot .. said...

Hanna : haha,sweetla sgtkan?? =P xperlu jeles2,len org len cranya.he I.Allah. Amin. Mudah-mudahan

Sya Chot .. said...

Melisa : hehe untgye?? =) amin3.mudah-mudahan.

Sya Chot .. said...

Cik sweety : sangat ye??he Alhamdulillah. Thank yar :-)

Sya Chot .. said...

Yana : haha,xlama lg yana la plak.tumggu mr.s xlma lg bg la 2.he amin3 .ecewah,berbunga2?? Dh tmbh tman dah rasanya,cz sweet sgt.he amin3.tp tggu yana dlu la.hehe

Sya Chot .. said...

Cik mun : Amin. I.Allah tggu je kad jmptn smpai.haha

Sya Chot .. said...

Ainea : hehe, thank. Amin. Mudah-mudahan (=

Sya Chot .. said...

Adk fyqah : thank dear. Mudah-mudahan. Sys aminkan doa adk. (: amin

Sya Chot .. said...

UA : amin3. Thank aw (=

Michelle Hopell said...

semoga berkekalan ye syg ^^

alyn amalyn said...

wahh...kalian memang sweet..semoga berkekalan hingga ke akhirnya..

Sya Chot .. said...

Michelle : mudah-mudahan.thank dear :-)

Sya Chot .. said...

Alyn : thank dear. Amin :-)

trah zain said...

pergh.. sweetnye... (^___^)

TiranaAduka said...

salam chot
Nice!

~didiey~ said...

moga bahagia selalu :)
kreatif!

Sya Chot .. said...

Sys didiey : krtfla sgt.wek.haha amin.tq (;

Sya Chot .. said...

Tirana : walaikum.he thank ok :-P

Sya Chot .. said...

Trah zain : hehe.sweetla sgt kn??haha

AmySyahiera Malik said...

Ya Allah , sweet nye sys . tak nampak ape yang terkadung dalam kotak kuning tu . hehe . btw , semoga hubungan sys kekal till Jannah , aamiin :)

Sya Chot .. said...

Sweetla sngat kn??haha memg xmw kasi tgk,sat g sys sgan.hehe thank adk amy.amin3

alia syuhada said...

Wahh ! Sweetnya kak !! Semoga berbahagia hingga ke anak cucu :D Selamat tahun baru kak ! 2013 :D

Sya Chot .. said...

Amin3. Insya Allah. Selamat Tahun Baru dear (=

budak khayalan said...

wahh sweetnya. semoga berkekalan sampai ke akhir hayat.

Sya Chot .. said...

Thank yar. AMIN (:

محمد رازيق said...

tirai 2012 dilabuhkan dengan kenangan yang manis :)

Sya Chot .. said...

syukur Alhamdulillah..moga2 tahun 2013 juga,beri berjuta kenangan indah..Amin :)

farah.fauzi said...

ya ALLAH..sweet nyee.. warkah cinta berbau syurga.. emm.. semoga berbahagia..farah doakan kebahagiaan akak.. jealous nyee..ble farah nak jmpe bakal imam nie :D

Sya Chot .. said...

Adik fara : thank dear..:) amin3..:) akak doakan adik akan ketemu bakal imam adik..Insya Allah,baik2 sahaja nanti..amin :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sweetnyer chot,,moge berkekalan smpai ke syurga ye=)

Sya Chot .. said...

thnk dear..AMIN :)

miss niedNied said...

alahai sya so sweetnyeee :')

Sya Chot .. said...

Hehe.thank dear. ;-)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

moga kekal hingga ke syurga. in shaa Allah :)

Sya Chot .. said...

Amin3..mudah2 Insya Allah sys..:)

Mimie Najib said...

indahnya hubungan sya dengan dia.. akk ni wish besday pun kadang tak dapat, lagi nak jumpa kad camni.. menitik airmata drah pun tak tntu dpat rasanya.. hehehe..

tahniah sya.. :)

Sya Chot .. said...

@Mimie Najib Terima ksh kak..alaa jgn laa ckp mcm ni,sya plak jdi sebak jdinya.. 1 day,bukn takat kad jer aw,rumah dia bg kat akak nanti..hee

terima kasih kak.:)




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome