May 10, 2013

Juara : Photo Journalism Anjuran UUM

Riak wajah ceria,kalau boleh nk senyum sampai telinga aw.

Happy habaq hang..opss ok,share about kemenangan..Ni first contest yang Uni Utara Malaysia anjurkan,yang sya join aw..Pertama Kali join.."Contest : Photo Journalism"..Dan berbekalkan sifu Buah hati sendiri,gambar yang dipertaruhkan Juara..wowow,kejutan buat buah hati sendiri juga..:P

Gambar yang dipertaruhkan

berbekalkann Tajuk : "The precious moment that cannot be forget" #Ayat dari buah hati sediri dan gabungan kenyataan dari sya sendiri 

"Satu kenangan hanya mampu menembusi satu makna, namun satu gambar mampu menembusi ribuan malah jutaan makna.. :) " membuatkan gambar yang dipertaruhkan menjadi juara..Seramai2 yang join,terpilih jadi juara :P UUM kan,ramai studentnya..ngee~~


Cenderhati tu yang penting,cz bawa nama UUM :)

Dan hadiahnya berupa "Hamper,Cenderhati, dan Sijil Penghargaan" *Sijil xpat lagi,katanya tak siap..ish3 Buah hati sibuk suh sya ni makan,suh gemok,soo hamper ni,sya akan habiskan sorang2..hahaha *Gelak Puas.. Buah hatiku,this is for you too..:) Tanpa awak,tak wujud kemenangan ni ok..:P


40 comments:

Nurrul said...

wAHHH !! Tahniah kak Chot..Editor picture terbaik nie.. :D

Bee Haa said...

logo uum tu y mahal.. tahniah.. eh, beehaa dah buat blog baru, problem ngan y lame.. hehe

michelle De hunny said...

hebatlah sya !
kata2 tu memang best :)
tahniah tau..
dlm banyak2 penyertaan sya yg bertuah,patut rasa bangga :D

michelle De hunny said...

hebatlah sya !
kata2 tu memang best :)
tahniah tau..
dlm banyak2 penyertaan sya yg bertuah,patut rasa bangga :D

Nana Liena said...

wah..congrats sis..memang canti gambar tu. :)

Umie Faudzi said...

Kata-kata yang memberi seribu makna . Huhuhu . Tahniah kak Sya . Gambar sangad AWESOME !

Mimie Najib said...

tahniah sya.. cntik gmbar tu.. :)

cik chinta said...

congrats

Ara Afiq said...

wahhh, hebatnya. tahniah2! nk sikit dalam hamper tu :P

Alyn Roslan said...

gambar tu cantik ...tahniah ya sha..:)

Sya Chot .. said...

@Nurrul haha,thnk dear..hasil tangan buah hati sys jga..hahaha

Sya Chot .. said...

@Bee Haa kan?logo uum tu yg mahal..hehe ok,nanti sya msk blog bee haa :) Insya Allah

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny bkn hbt kt sya,tp buah hati sya,sifu sya..hahah thnk dear..tbe2 nk kuar ayat tu,tu keluar gak..hehe :) Syukur..

Sya Chot .. said...

@Nana Liena ohooo thnk yer :)

Sya Chot .. said...

@Umie Faudzi ececece kata2 yg mmberi 1000 mkna yer..thnk yer..:)

Sya Chot .. said...

@Mimie Najib hee,cantik kn? hee sifu dia sape plak..hehe

Sya Chot .. said...

@cik chinta thnk :)

Sya Chot .. said...

@Ara Afiq buah hati yg hbt,sya tak pun..hehe mai uum la..nk perabih semua pun blh :P

Sya Chot .. said...

@Alyn Roslan thank yer..:)

miss niedNied said...

alaa sweetnyee... huhu congrats sya n buah hati,hehe
gambar tu mmg sungguh classic kalau tgk pon dpt rasa gmbar tu ada cerita :) sngt awesome :D

Reiko Masashi said...

wawawaaa...untung la..tahniah :P

Sya Chot .. said...

@miss niedNied haha,pun blh sweet..hehe thnk dear :) kan?? pnjg crte di sebalik gambar tu dear..:) susah di ungkap ngan kata..:P


@Reiko Masashi hee,thank kawan :)

cik didiey said...

tahniah chot!!!!
ada bakat ni. teruskan :)

Sya Chot .. said...

@cik didiey Buah hATI yg berbakat,sya tak..hehehe

NaDzIrAh AmIr said...

Tahniah twin.....berbakat my twin nieyh ek....

Sya Chot .. said...

@NaDzIrAh AmIr thnk my twin..wahh nad,dp blog nad tu,wat sya tersentuh..hehe, :)

Nurul Alia Syuhada said...

Wahh ! Tahniah kak Sya !! :D

Nurul Alia Syuhada said...

Awesomee ! (Y)

Sya Chot .. said...

@Nurul Alia Syuhada thnk a lot dik :)

fardiyah said...

anda di tag

fardiyah said...

tertinggal pulak link tag tu...hihii..sorry
http://fardiyah.blogspot.com/2013/05/11-things-about-me.html

Sya Chot .. said...

@fardiyah thnk ada masa saya join :)

Cik Mun said...

tahniahhhhhhh..waaa...share le hamper tu..blink blink

Sya Chot .. said...

@Cik Mun mai la datang uum..heehhe

haz said...

wahhhh hebat2! congrats dear ^^

Syafiq Muhammad said...

ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA DIMAKLUMKAN DISINI ADA G.A TERBESAR MEI, MEMANG AWESOME . HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #441
LINK TAGGING SILA KLIK SINI
LINK GA SILA KLIK SINI

Sya Chot .. said...

@haz thnk dear..:)

Sya Chot .. said...

@Syafiq Muhammad Insya Allah,ada masa saya join..:)

Nadia Johari said...

wah untgla...tahniah..

Sya Chot .. said...

@Nadia Johari alhamdulillah..:) he




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome