June 15, 2013

Final Exam Di UUM

Dewan konvokesyen UUM,Dewan Mu'adzam Shah

Pengalaman pertama,menduduki final exam di UUM..Akhirnya,tiba juga penamat sem1 ni,jenuh sya nak tunggu habisnya 1 sem ni,tup tup dah nak habis..rasa macam baru daftar semalam jer.*Ok,ni tipu..6 bulan kat sana,macam 6 tahun,hahah Sya masih lagi berperang dengan exam,but NOW dengan rasa sukacita dimaklumkan,sya dekat NEGERI SEMBILAN..gap terlalu panjang,so pulang la selatan.Buat apa duk sana.wee~~

27hb,last paper sya..Tinggal 1 sahaja lagi..Tapi faham2 la,bila dah balik umah tu,nak buka buku tu,agak liat sikit la,tapi pape pun,sya tetap akan study untuk paper last ni.Hope ni,paper last juga la kat sana,mana tahu,Bertukar uni lain ker bulan9 ni..#Upss.. Pape pun,wish me good luck ok,and pray for my sukses..

p/s : Header dah bertukar,tu pun buat dengan perasaan yang malas..Sila kata booo,xcantik..:D

26 comments:

Reiko Masashi said...

good luck ye sya, mna nk tau blh dpt DL ke :)

Sya Chot .. said...

@Reiko Masashithnk dear..Mendoakan dapt DL,tpi klw xdpt pun xpe..minta segala ilmu yg sya pelajari,di ingati dn blh diguna pkai 1 hari nanti jer :)

Nurrul said...

Good luck akak.. Nurrul baru nak mulakan kuliah.. hehe

Bee Haa said...

all the best for final...oke, tetibe rindu dengan DMAS.. haha

Mohd Fauzli said...

All The best... gud luck..

aTieYusof Family said...

rinduuuu dgn Dewan Muazzam Syah..hehe..teringat dulu2 sllu exam di sini..:)

Sya Chot .. said...

@Nurrulsama2lah kte brjuang ok ! G.luck untk nurul gak (:

Sya Chot .. said...

@Bee Haa thank yer..:) kalau rindu,mai la uum..hehe

Sya Chot .. said...

@Mohd Fauzli thnk a lot..Amin :)

Sya Chot .. said...

@aTieYusof Family klw rindu,mai uum..hehe mmg slalu exam kbykn wat kt sana pun kn..hee

Mizz Aiza said...

good luck untuk exam tu.. :D

Sya Chot .. said...

@Mizz Aiza thank (:

Chic Na said...

best of luck dear.. dah usaha tawakal ye. ;)

Sya Chot .. said...

@Chic Na thnk dear..Insya Allah..Amin :)

Nana Liena said...

header dah cantik dah.. hehe..goodluck ya.. ^^

S.K.A said...

gudluck :)

Sya Chot .. said...

@Nana Liena thnk..tu pun dlm keadaan malas..hehe

Sya Chot .. said...

@S.K.A thank beb :)

michelle De hunny said...

good luck for exam my dear..
comey je dia :)

Sya Chot .. said...

@michelle De hunny thank dear :) dia pun comey gak :)

Amanina Mads said...

gudluck..hehe
uum best apa ;)

Sya Chot .. said...

Bolehla.hehe btw thank yar (:

Cik Mun said...

goodluck ye syg :)

Sya Chot .. said...

Thank dear. Alhamdulillah dh tamat sem1 (:

Nadia Johari said...

rindu dengan DMAS..hehhee..tempat amik exam..uuu

Sya Chot .. said...

@Nadia Johari klw rindu,mai la uum..heheh




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome