October 14, 2013

Come Back & Wishlist

Nak always nampak muda dan terus muda boleh,walaupun dah 20++ hee

Come Back !! dekat sebulan tinggalkan blog,terasa blog sendiri macam tak wujud owner jer..huhu Tak ada cerita menarik yang hendak dikongsi,tapi memandangkan HARI JADI sya tak lama lagi akan tiba 18/10 Jumaat, ok terasa macam dah tua jer nak masuk umur 22 tahun,so sya ada lah wishlist..Tahun lepas,sya punya wishlist nak snow glob,and FACT sya dapat 2 snow glob..best gila !! impian dan hajat tercapai..tahun ni sya harap, sya dapat .......................

simple but look elegance

Ok,sya nak CHARM..sya nak charm yang ada HURUF S & L stand for Syaqira Liyana..sya xnak crowded sangat,sya nak macam charm bunga merah bawah ni..simple tapi nice sangat.. :) Ni semua gara-gara sya TERbuka "Crafted By Mei" ,harga yang ditawarkan SANGAT BERPATUTAN..harga 2 contoh gelang ni RM 38..Kita pun boleh design sendiri,tapi harga berubah2 la mengikut apa yang kita mahu and letak kan? :) 


Nice and awesome gila !! I want This..

Tiap-tiap hari jadi sya,sya sambut dengan sederhana sahaja,dan sya paling hargai bila parent sendiri ucapkan "Selamat Hari Jadi Along,Umi Ayah doakan......." ini sangat meruntun kalbu,tak lupa juga pada kawan2 sya,ada yang sanggup pos Teddy Bear,hadiah dari Johor,kedah,P.Pinang-Negeri Sembilan..Ada yang beri kad handmade,jam tangan,novel,rantai,tudung,baju and LAGU tak tahu nak kata apa lagi la,sya hargai sangat..Tiap2 hari jadi sya,sya akan hadiahkan diri sya sendiri Bacaan Yassin..sya tak mengharap atau minta lebih,sya cuma berdoa :
Semoga Allah permudahkan jalan sya menuju kejayaan dunia dan akhirat,bantu sya dalam membalas semua jasa kedua ibubapa sya..Dan tiap-tiap hari,sya harap dapat jadi manusia yang lebih bagus dari hari semalam :)


MEMBILANG hari meniti hari-hari tua pada 18/10 Jumaat genab umur 22 tahun dimuka bumi ini..Moga sya dipanjangkan umur dan boleh melaksanakan tanggungjawab sya sebagai seorang anak,kakak,bakal isteri,bakal ibu..Insya Allah..Salam




 

Copyright by Syaqira Ahmad © 2012 |Best View: Google Chrome